PVC Doetinchem

Voor de beste PVC vloeren in de regio Doetinchem kunt u terecht bij Betting Ressing. In onze showroom in Groenlo vindt u mooie én betaalbare vloeren van het populaire materiaal PVC. Deze kunststof is ideaal vanwege het gebruiksgemak, onderhoud en de diversiteit aan stijlen. Kom langs in onze showroom voor een kijkje en voor meer informatie.

PVC vloeren Doetinchem

Zoals gezegd is PVC een kunststof met vele voordelen en mogelijkheden. Het is een stevig en duurzaam alternatief voor onder andere laminaat en wordt in steeds meer huizen in Nederland gebruikt. Ze gaan bovendien lang mee, dus u hoeft niet bang te zijn dat u al snel weer op zoek moet naar een vervangende vloer. U heeft er jarenlang plezier van.

De voordelen van een PVC vloer

Benieuwd wat voor voordelen een PVC vloer nog meer heeft? Dat vertellen we u graag, zie hieronder waarom u ook een PVC vloer moet hebben in Doetinchem!

  • Nauwelijks onderhoud
  • Sterk & stevig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Talloze designmogelijkheden
  • Erg makkelijk schoon te houden
  • Geluiddempend

Verschillende stijlen

Omdat PVC een kunststof materiaal is kan het zo gemaakt worden dat het lijkt op natuurlijk materialen als steen, marmer en hout. Hoewel het natuurlijk anders aan zal voelen dan bijvoorbeeld marmer ziet het er wel exact hetzelfde uit. U zult het verschil niet zien! Bovendien kunt u kiezen tussen PVC tegels en PVC stroken. Logischerwijs lijken de tegels op steen, marmer of natuursteen en tonen de stroken meer gelijkenissen met laminaat of hout.

Klik of plak PVC

Ook voor het leggen van de PVC vloeren heeft u meerdere opties. Er bestaat namelijk zowel klik als plak PVC. De klik PVC vloeren zijn wat dikker en worden geleverd om in een bepaald patroon te leggen. Bij plak PVC heeft u een dunnere vloer die met name geschikt is voor vloeren met vloerverwarming. Bovendien heeft u dan zelf de hand in het patroon waarin u het legt. Daarentegen is de klikvloer weer een stuk gemakkelijker te leggen, waardoor elke doe-het-zelver er zelf mee aan de slag kan. Kortom, de keuze is aan u! We adviseren u er uiteraard ook graag over.

Kom langs in de showroom

Voor PVC vloeren in de buurt van Doetinchem hoeft u dus niet ver te zoeken. Groenlo is immers om de hoek! Kom dus gerust even langs in onze showroom om de vloeren en mogelijkheden te bekijken. Onze experts voorzien u graag van deskundig advies, zowel bij de keuze voor de juiste vloer als bij het leggen van de PVC vloer. Wilt u de vloer liever ophalen in Groenlo, laat u de PVC vloer liever bezorgen in Doetinchem? Laat het ons even weten en dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact

Al uw vragen over PVC vloeren in Doetinchem kunt u gewoon stellen aan onze klantenservice. U kunt ze bellen via 0544 476 170 of WhatsAppen via 06 – 176 02 566. Per mail zijn we te bereiken op verkoop@bettingressing.nl. U kunt daarnaast natuurlijk ook al uw vragen stellen aan de experts tijdens een bezoek aan de showroom.

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!