Laminaat vloeren Doetinchem

De beste laminaat vloeren in de buurt van Doetinchem vindt u natuurlijk bij Betting Ressing. Onze showroom zit in Groenlo, dus u hoeft voor uw laminaat Doetinchem bijna niet uit. Kom dus snel een kijkje nemen en kies het laminaat dat past bij uw interieur!

Laminaat kopen Doetinchem

Laminaat is al jarenlang een van de meest populaire vloeren in Nederland en dat is niet zomaar. Het is goedkoop, makkelijk in onderhoud en bovenal ziet het er mooi uit. Bij ons vindt u de beste laminaatvloeren van Doetinchem en omstreken. Denk aan gerenommeerde merken als Maison en Meister, u kunt ervan uitgaan dat u kwaliteit koopt bij Betting Ressing. Voor tips kunt u uiteraard terecht bij onze experts in de showroom. Zij helpen u graag bij de keuze voor de juiste kleur of het berekenen van de benodigde hoeveelheid laminaatstroken.

De voordelen van laminaat

Zoals gezegd is laminaat een populaire keus in Nederland en daarom heeft u ook het geluk dat u uw laminaatvloeren in de buurt van Doetinchem kunt kopen. Benieuwd naar de vele voordelen van laminaatvloeren? U vindt ze hieronder:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goed schoon te maken én schoon te houden
  • Makkelijk te plaatsen
  • Vochtbestendig
  • Verkleurt niet
  • Betaalbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Kraakt niet

Wist u trouwens dat laminaatvloeren verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen? En dat de meeste soorten ook geschikt zijn voor een vloer met vloerverwarming? Het is dus te combineren met nagenoeg elke interieurstijl en aan te passen aan uw voorkeuren.

Laminaat afhalen of bestellen

U kunt er zelf voor kiezen of u de laminaatvloer ophaalt of dat u het laminaat laat bezorgen in Doetinchem. U kunt dit zelf eenvoudig bij ons aangeven op het moment dat u het laminaat aanschaft. Als u besluit het laminaat zelf op te halen, vraag dan nog wel even om advies in onze showroom. We leggen u graag uit wat de beste manier is om het te vervoeren en berekenen graag voor u hoeveel ruimte u nodig heeft om alles in een keer mee te krijgen.

Hulp of advies nodig?

Voor hulp of advies voor uw laminaat kunt u in de showroom gerust een van de experts aan zijn of haar jasje trekken. Zij kunnen u alles uitleggen over het materiaal en de voordelen, maar kunnen u ook tips geven over de juiste kleur of het beste patroon voor uw interieur. Een groot voordeel van de showroom is natuurlijk dat u de laminaatvloeren ook daadwerkelijk kunt zien en voelen, zodat u zeker weet wat u koopt.

Contact

Heeft u nog vragen over laminaat in Doetinchem waarvoor u liever even belt of mailt voordat u langskomt? Dan kan dat ook gewoon! We zijn te bereiken op 0544 476 170 of, als u liever WhatsApp gebruikt, op 06 – 176 02 566. Ook per mail kunt u ons uiteraard bereiken, via verkoop@bettingressing.nl. Om op de hoogte te blijven en om inspiratie op te doen kunt u daarnaast terecht op onze social media.

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!