PVC vloeren

Betting Ressing is regiodealer van de PVC vloeren van het merk Floer. Daarom vindt u bij ons de diverse PVC vloeren uit hun assortiment. Of u nu voor click PVC gaat of het liever plakt. De vloeren zijn beschikbaar in verschillende maten en patronen. Meer informatie over de verschillende soorten vindt u hieronder.

Click PVC vloeren

De Click PVC vloeren van Floer bieden je het gemak van kliklaminaat met de praktische eigenschappen van PVC. De vloeren zijn geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag die zorgt voor een stabiele vloer die goed blijft liggen. De Click vloeren zijn natuurlijk ook voorzien van een geavanceerde klikverbinding. Alle PVC Click vloeren van Floer lenen zich bovendien goed voor vloerverwarming en zijn waterbestendig.
Bij ons vindt u de volgende Click PVC vloeren:

Natuur

De Natuur Click PVC vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. Deze PVC vloeren voelen lekker warm aan de voeten en zijn 100% waterbestendig. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten, van hele brede en lange planken, tot aan smalle en korte. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zijn bovendien prima geschikt voor een vloer met vloerverwarming.

Tegel

Wilt u liever PVC tegels? Dan kan dat natuurlijk ook. De Tegel Click PVC vloeren zijn ook niet van de echte stenen tegels te onderscheiden. Voor deze vloeren heeft u de keus uit vier verschillende tinten grijs. Ook deze vloeren lenen zich uitstekend voor vloerverwarming en zijn goed schoon te maken.

Visgraat

Wilt u uw woonkamer helemaal compleet maken? Dan kan een mooie visgraat vloer niet ontbreken. En ook die zijn er bij ons in PVC van Floer. De herkenbare V-vorm in deze PVC vloer zorgt voor een mooie luxe uitstraling. U klikt ze makkelijk aan elkaar en heeft uw vloer zó gelegd.

Plak PVC

Ook voor Plak PVC van Floer kunt u bij Betting Ressing terecht. Doordat dit type vloeren verlijmd wordt op de ondergrond liggen ze erg strak en blijven ze ook goed zitten. Deze vloeren zijn ijzersterk en bovendien eco-vriendelijk! Ze zijn geproduceerd uit schoon PVC en hebben daardoor ook het REACH-certificaat verkregen. Ze dragen daarnaast ook bij aan een schoon binnenmilieu. In het assortiment van Floer zitten de volgende soorten Plak PVC vloeren.

Dorpen

Deze vloeren kenmerken zich als kindvriendelijk en stevig. Er zit een sterke slijtlaag op die ervoor zorgt dat ze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Ze zijn eruit en voelen als een echte houten vloer. Ze zijn dus niet van echt te onderscheiden.

Bossen

Ook deze Plak PVC vloer ziet er natuurgetrouw uit. Door het zogeheten registered embossed patroon ziet het er precies uit als een eikenhouten vloer. Ze zijn bovendien eco-vriendelijk en voorzien van het REACH certificaat.

Tegel

Ook tegels zijn er in Plak PVC, zo heb je die mooie keramieken look, maar dan zonder koude voeten! Wilt u nog warmere voeten? Dat komt goed uit, want ze lenen zich uitstekend voor vloerverwarming.

(Wal)visgraat

Ook voor de mooiste visgraat en walvisgraatpatronen vindt u bij ons Plak PVC vloeren van Floer. Creëer sfeer met een regulier visgraatpatroon, of de wat grotere en ruimere walvisgraat.

Kwaliteit en vakmanschap bij Floer

Bent u op zoek naar een PVC vloer van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Betting Ressing aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap als allerhoogst in het vaandel; naast dat we uw gewenste locatie er natuurlijk tiptop uit willen laten zien! Onze specialisten helpen u dan ook graag meedenken over PVC vloeren leggen en geven u graag advies. Bij Betting Ressing trekt u aan het langste eind; Floer staat hoog op de ranking van de beste PVC vloeren merken.

Kom gezellig langs!

Wilt u meer zien, en de sfeer van onze PVC vloeren voelen? Kom dan langs in onze PVC showroom! Zo krijgt u beter inzichtelijk wat voor u de beste optie PVC vloer is en krijgt u de prijzen PVC vloeren ook beter in kaart. Daarnaast staat wij – met grenzeloos gemak en een flink staaltje vakmanschap – uiteraard voor u klaar om u te helpen met al uw brandende vragen. Tot snel!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de PVC vloeren van Floer? Neem dan contact met ons op via 0544 476 170 of verkoop@bettingressing.nl. Of neem natuurlijk zelf een kijkje op de website van Floer.

                             

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!