Tegellijm en voegmiddel van Bostik Tegeltechniek

Wist u dat wij van Betting Ressing regiodealer zijn van Bostik Tegeltechniek? Alleen de slimste vakmannen (en -vrouwen!) werken met de tegellijmen en voegmiddelen die zij aanbieden. Met een tegellijm van Bostik is geen enkele uitdaging te groot, zelfs niet wanneer er betegeld moet worden op een niet egale ondergrond. Moet het tegelwerk een zeer hoge belasting aankunnen, bijvoorbeeld omdat de tegels geplaatst worden in een zwembad of grootkeuken? Ook dan is er een geschikte tegellijm te vinden. We weten dat het betegelen van een wand of vloer steeds weer nieuwe en ook andere uitdagingen met zich meebrengt. Daarom vindt u bij ons verschillende soorten tegellijmen. Zo bestaat er voor elke situatie een oplossing op maat. En met de voegmiddelen uit ons assortiment wordt tegels voegen appeltje-eitje en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Repareren, uitvlakken, egaliseren, voorbehandelen, lijmen en voegen. Bij Betting Ressing bent u aan het juiste adres!

Tegellijm voor iedere wand en vloer

Geen enkele wand of vloer is precies hetzelfde en daarnaast lopen we ook nog eens tegen het feit aan dat de markt van vloeren leggen en tegelzetten voortdurend in beweging en ontwikkeling is. Wat op het ene moment nog helemaal in is, kan op het andere moment al in de vergetelheid verdrongen zijn. Trends komen en gaan, dat hebben ze altijd al gedaan en dat zullen ze ook blijven doen. Des te belangrijker is het dus om voor een tegellijm te kiezen die geschikt is voor uw vloer of wand en de tegels of stenen waarmee u die vloer of wand wilt gaan betegelen.

Tegellijm is verkrijgbaar voor bijna alle soorten stenen en tegels. Denk aan natuursteen, porselein, keramiek en zelfs glas. Welke tegellijm u in uw specifieke situatie precies nodig heeft, is dan ook niet alleen afhankelijk van de ondergrond, maar ook van het soort steen of tegel dat u van plan bent te gebruiken. Bent u benieuwd welke tegellijm u het beste kunt gebruiken? Vraag dan informatie bij ons aan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Wij helpen u graag verder en kijken graag met u mee wat de meest geschikte tegellijm voor uw situatie is.

Voegmiddel van hoge kwaliteit

Naast tegellijm bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een voegmiddel van hoge kwaliteit. Wilt u de voegen in uw nieuwe tegelwerk op een strakke, professionele en duurzame manier afwerken? Dan komt u wederom al snel uit bij de voegmiddelen en voegmortels van Bostik Tegeltechniek. Tegellijm is immers niet het enige waar zij in gespecialiseerd zijn. Tegelvoegmortel kan in een verscheidenheid aan situaties worden toegepast, van zwembaden, sauna’s en bubbelbaden tot keukens, badkamers en andere ruimtes die over het algemeen veel belopen worden. Combineer uw tegellijm met een tegelvoegmortel van Bostik en u zult nog lang kunnen genieten van uw tegelwerk!

Tegellijm en voegmiddel koopt u bij Betting Ressing

Tegellijm en voegmiddel koopt u uiteraard bij Betting Ressing. Wie dacht dat wij alleen tegels aanbieden, heeft het mooi mis! Repareren, uitvlakken, egaliseren, voorbehandelen, lijmen en voegen, wij bieden een totaaloplossing voor uw tegelwerk. Onze showroom is gevestigd in Groenlo en is iedere dag geopend, met uitzondering van de zondag. Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag en zijn wij wél geopend. U bent van harte welkom om eens langs te komen. Betting Ressing, meer dan alleen tegels!