Sanitair & badkamers Groenlo

Betting Ressing is uw specialist op het gebied van sanitair en badkamer in Groenlo. In onze ruim opgezette sanitair showroom in Groenlo van 800m2 kijkt u uw ogen uit. U vindt hier uiteraard de nieuwste en mooiste sanitairproducten én tegels; perfect voor een badkamer Groenlo. Trends komen en gaan. Wij proberen hier voortdurend op in te spelen. Bij ons vindt u dan ook een assortiment aan verschillende soorten sanitairproducten en wc- en badkamer tegels voor een moderne en stijlvolle look. Kortom, voor een stijlvolle en kwalitatieve badkamer Groenlose regio bent u bij ons aan het juiste adres!

BRENG UW TOILETRUIMTE EN BADKAMER TOT LEVEN

Met de sanitairproducten en tegels van Betting Ressing brengt u uw toiletruimte en badkamer Groenlo en omstreken echt tot leven. Veel mensen brengen een groot deel van hun tijd door in de woonkamer of (woon)keuken. Dit betekent echter niet dat u de inrichting van uw toiletruimte of badkamer in Groenlo maar voor lief moet nemen. Integendeel, ook deze ruimtes horen eigenlijk de aandacht te krijgen die ze verdienen. Wanneer u na een drukke werkdag weer thuis komt, wilt u uiteraard wel kunnen ontspannen in een mooi aangeklede badkamer Groenlo. Wij maken dit graag, samen met u, mogelijk.

NATIONALE BADKAMER GARANTIE

Wist u dat wij een NBG erkende sanitair en badkamer showroom zijn? NBG staat voor Nationale Badkamer Garantie. Omdat wij bij de NBG zijn aangesloten, profiteert u van enkele belangrijke voordelen wanneer u voor ons kiest voor uw badkamer Groenlo. Zo krijgt u bij ons standaard vijf jaar garantie op alle producten die wij verkopen. Ook kunt u bij ons veilig aanbetalen en wordt uw badkamer in Groenlo gegarandeerd afgebouwd. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras. En mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunt u zich altijd wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie. Dankzij deze vijf zekerheden koopt u uw badkamer Groenlo zonder zorgen! Voor meer informatie kunt u kijken op badkamergarantie.nl.

TRENDS VOOR UW BADKAMER

Bij Betting Ressing badkamer Groenlo geven wij u graag een gespecialiseerde blik wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Zo kunt u altijd contact opnemen om advies te vragen, en bent u altijd welkom in onze showroom. Zo adviseren wij u graag over de trends van het moment; zoals het gebruik van aardetinten in uw badkamer in Groenlo, het verwerken van luxe materialen, ronde en organische vormen of het gebruik van een duurzame badkamer. Wij adviseren u graag over trends en denken met u mee wat bij u zou passen; neem snel contact op met Betting Ressing badkamer Groenlo!

KOM VOOR INSPIRATIE LANGS IN ONZE SHOWROOM BADKAMER GROENLO!

Om een badkamer op maat te creëren, maken we het graag persoonlijk. Daar hoort natuurlijk een goed advies bij. Of u nu toe bent aan een compleet nieuwe badkamer of aan een snelle, frisse restyling; ons team staat voor u klaar en begeleidt u bij de realisatie. Kom langs en ontdek in onze volledig vernieuwde showroom de mooiste sanitairproducten én tegels. Ook verrassen wij u graag met de laatste trends. Zo ontwerpen we samen uw ideale badkamer of toiletruimte. Kom langs. Uw nieuwe toiletruimte of badkamer in Groenlo begint bij Betting Ressing!

U bent van harte welkom in onze showroom badkamer Groenlo!

Onze 800m2 grote showroom badkamer Groenlo is op maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 uur tot en 17:30 uur. Op vrijdagen bent u in onze showroom badkamer Groenlo welkom tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Wilt u op zaterdag komen shoppen of onze prachtige badkamers en dergelijke komen bewonderen? Kom dan langs tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Op zondagen profiteert u van onze koopzondag op de laatste zondag van de maand. Dan is onze showroom badkamer Groenlo geopend tussen 11:00 uur en 17:00 uur. We verwelkomen u graag; tot snel!

Contact

Heeft u vragen over de badkamers Groenlo in ons Betting Ressing assortiment? Of wilt u graag in contact komen met één van onze sanitair-, tegel- of andere specialisten? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0544 476 170. Wilt u liever online in contact komen? Mail ons dan op verkoop@bettingressing.nl! Andere mogelijkheden tot contact zijn er ook; zo kunt u ons bijvoorbeeld gemakkelijk een whatsapp bericht sturen op 06 – 176 02 566. En natuurlijk staat de koffie klaar in onze showroom badkamer Groenlo!

Kom langs. Jouw nieuwe badkamer begint bij ons!