Sanitair & badkamers Groenlo

Betting Ressing is uw specialist op het gebied van sanitair en badkamer in Groenlo. In onze ruim opgezette sanitair showroom in Groenlo van 800m2 kijkt u uw ogen uit. U vindt hier uiteraard de nieuwste en mooiste sanitairproducten én tegels. Trends komen en gaan. Wij proberen hier voortdurend op in te spelen. Bij ons vindt u dan ook een assortiment aan verschillende soorten sanitairproducten en wc en badkamer tegels voor een moderne en stijlvolle look. Kortom, voor een stijlvolle en kwalitatieve badkamer in de regio Groenlo bent u bij ons aan het juiste adres!

Breng uw toiletruimte en badkamer tot leven

Met de sanitairproducten en tegels van Betting Ressing brengt u uw toiletruimte en badkamer in Groenlo echt tot leven. Veel mensen brengen een groot deel van hun tijd door in de woonkamer of (woon)keuken. Dit betekent echter niet dat u de inrichting van uw toiletruimte of badkamer in Groenlo maar voor lief moet nemen. Integendeel, ook deze ruimtes horen eigenlijk de aandacht te krijgen die ze verdienen. Wanneer u na een drukke werkdag weer thuis komt, wilt u uiteraard wel kunnen ontspannen in een mooi aangeklede badkamer. Wij maken dit graag, samen met u, mogelijk.

Nationale Badkamer Garantie

Wist u dat wij een NBG erkende sanitair en badkamer showroom zijn? NBG staat voor Nationale Badkamer Garantie. Omdat wij bij de NBG zijn aangesloten, profiteert u van enkele belangrijke voordelen wanneer u voor ons kiest voor uw badkamer in Groenlo. Zo krijgt u bij ons standaard vijf jaar garantie op alle producten die wij verkopen. Ook kunt u bij ons veilig aanbetalen en wordt uw badkamer in Groenlo gegarandeerd afgebouwd. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras. En mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunt u zich altijd wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie. Dankzij deze vijf zekerheden koopt u uw badkamer Groenlo zonder zorgen! Voor meer informatie kunt u kijken op badkamergarantie.nl.

Kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom!

Om een badkamer op maat te creëren, maken we het graag persoonlijk. Daar hoort natuurlijk een goed advies bij. Of u nu toe bent aan een compleet nieuwe badkamer of aan een snelle, frisse restyling; ons team staat voor u klaar en begeleidt u bij de realisatie. Kom langs en ontdek in onze volledig vernieuwde showroom de mooiste sanitairproducten én tegels. Ook verrassen wij u graag met de laatste trends. Zo ontwerpen we samen uw ideale badkamer of toiletruimte. Kom langs. Uw nieuwe toiletruimte of badkamer in Groenlo begint bij Betting Ressing!

Kom langs. Jouw nieuwe badkamer begint bij ons!