Tegels

Bent u op zoek naar mooie vloer- of wandtegels? Dan bent u bij tegelspecialist Betting Ressing aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u hoogwaardige tegels in uiteenlopende soorten, afmetingen en kleuren. Op die manier kunt u altijd een tegel vinden die past bij uw woonwensen. Bovendien kopen we onze tegels rechtstreeks in bij de fabriek in het buitenland, waardoor we de tegels tegen stuntprijzen kunnen aanbieden.

Diverse soorten vloer- en wandtegels

Voor welk project u ook op zoek bent naar de juiste tegels, bij Betting Ressing bent u aan het juiste adres. Van vloertegels en wandtegels tot badkamertegels en tegels voor in de keuken – we hebben een uitgebreide collectie tegels in alle mogelijke soorten, maten en kleuren. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment en kies een tegel die aan al uw verwachtingen voldoet. Zoekt u tegels in een bepaalde woonstijl? Bijvoorbeeld landelijk, modern, mediterraan of klassiek? Voor al deze woonstijlen en meer hebben wij tegels in onze collectie. Op die manier kunnen we zo goedmogelijk voldoen aan uw wensen. Bovendien verkopen we ook artikelen als lijm, voegsel en profielen, waardoor u in één klap bent voorzien van alle benodigdheden om uw vloer of wand te gaan betegelen.

Restanttegels

Naast onze ruime collectie tegels vindt u bij Betting Ressing ook een breed assortiment restanttegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Al vanaf €5,- per m² kunt u rekenen op mooie en kwalitatieve restant vloer- en wandtegels. Dus bent u op zoek naar goedkope tegels voor in uw interieur? Bekijk dan snel ons assortiment restanttegels in onze showroom en maak uw keuze!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Groenlo vindt u ruim 800 m² tegelinspiratie. Onze grote collectie wand- en vloertegels bestaat onder andere uit prachtig natuursteen zoals marmer, graniet en leisteensoorten. Wat u ook zoekt, in onze showroom vindt u wat u zoekt. Zoekt een specifiek merk tegel? In onze collectie hebben we diverse bekende merken opgenomen, waaronder Cotto D’este tegels, Aparici tegels en Mosa Terra Maestricht tegels.

Vanuit onze showroom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag daarom vooral advies aan onze experts en laat u inspireren door de inspiratie-wanden en -vloeren in onze showroom. Zo ziet u niet alleen de tegels maar ook mogelijke legpatronen, voegsels en meer. Zo weet u zeker dat u precies de juiste keuze maakt voor uw project.

Wilt u meer weten over onze collectie en het bezoeken van onze showroom? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Uw bestelling afhalen

Wanneer u een mooie tegel hebt gevonden, plaats u gemakkelijk een bestelling. Onze tegels zijn uit voorraad leverbaar waardoor ze direct opgehaald kunnen worden. Het afhalen van de tegels vergt echter vaak wel de nodige voorbereiding. Het totaalgewicht van de tegels moet niet worden onderschat. U kunt de volgende vuistregel aanhouden om het totaalgewicht te berekenen:

  • Vloertegels: m² x 20 kg
  • Wandtegels: m² x 15 kg

Als het totaalgewicht boven de 250 kg uitkomt, adviseren wij om een aanhanger te gebruiken voor het transport. Bij zware bestellingen van meer dan 500 kg is het van belang om goed naar de conditie van de aanhanger te kijken. Check voorafgaand aan het transport van uw tegels bijvoorbeeld altijd de bandenspanning.

Grote bestellingen worden altijd op pallets geleverd. Deze pallets worden met een heftruck op uw aanhanger geladen. Zorg er daarom voor dat uw aanhanger geschikt is voor deze vorm van laden. U kunt voorafgaand aan het ophalen van uw bestelling uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies over het transport. Zo gaat u veilig de weg op met uw partij nieuwe tegels.

Wilt u uw tegels liever thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Koop uw tegels bij Betting Ressing

Voor al uw tegels kunt u terecht bij Betting Ressing. Met aantrekkelijke prijzen en uitstekende service bieden we u de mogelijkheid om zorgeloos tegels te vinden die passen bij uw interieur. We leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit tegels en staan altijd klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bovendien kunnen volle dozen voorraad-tegels altijd weer retour. U zit dus nooit met een overschot aan tegels wanneer u een te grote lading heeft besteld. Deze kunnen gewoon weer terug naar ons magazijn.

Breng snel een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de uiteenlopende tegels in onze collectie!