Laminaat vloeren van Betting Ressing

Een van de populairste vloeren van Nederland: de laminaatvloer. Dan kan het vanzelfsprekend niet ontbreken in ons assortiment. Met laminaat heeft u een mooie, voordelige vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Ideaal dus! Hieronder vindt u meer informatie over ons assortiment.

Maison

Betting Ressing heeft vanuit verschillende fabrieken een prachtige Maison laminaatcollectie samengesteld. In onze collectie vindt u geheid de laminaatvloer waar u naar op zoek bent! U kunt er namelijk kiezen uit verschillende houtdecors die u kunt laten aansluiten op de rest van uw interieur. Zoals u gewend bent van ons zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd, dus waar wacht u nog op!

Meister

Ook van het merk Meister vindt u laminaatvloeren bij Betting Ressing. Deze laminaatvloeren zijn ecologisch, robuust, vlekbestendig en krasbestendig. U kunt er dus van uitgaan dat ze lang mee gaan en wel tegen een stootje of een spatje kunnen. Bovendien zijn ze lichtecht, wat betekent dat ze niet verkleuren door de lichtinval. Wilt u zien hoe het in uw interieur past? Dan kunt u deze handige tool van Meister gebruiken.

Het voordeel van laminaat

Zoals gezegd is het een van de populairste vloersoorten en dat al jarenlang! Maar waarom eigenlijk? Waarom kiezen zoveel huishoudens in Nederland en daarbuiten al zo lang voor laminaat? Hieronder sommen we voor u kort op wat de voordelen zijn van een laminaatvloer voor in uw woon- of werkkamer:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goed schoon te maken én schoon te houden
  • Makkelijk te plaatsen
  • Vochtbestendig
  • Verkleurt niet
  • Betaalbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Kraakt niet

Daarnaast is het natuurlijk door de vele verschillende mogelijkheden perfect te combineren met haast elke woonstijl. De meeste soorten laminaat zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming, maar helaas niet alle. Laat u dus goed informeren voor u een laminaatvloer koopt en ook vloerverwarming wilt.

Inspiratie of hulp nodig?

Weet u niet waar u moet beginnen? Of twijfelt u welke vloer het best bij uw interieur past? Kom dan eens langs in onze showroom! Dan heeft u gelijk een goed beeld van hoe de laminaatvloeren er in het echt uitzien en aanvoelen. Bovendien kunt u dan gelijk onze specialisten aan hun jasje trekken om vragen te stellen en om tips te vragen.

Contact

Belt of mailt u liever met uw vragen? Dan kan dat uiteraard ook! Neem contact met ons op via 0544 476 170 of verkoop@bettingressing.nl. Ook via WhatsApp zijn we te bereiken, stuur daarvoor een berichtje naar 06 – 176 02 566. U hoeft uw huis dus niet eens uit om ons te spreken. Ook met vragen over bestellingen kunt u contact opnemen via bovenstaande kanalen. Vergeet ons ook zeker niet te volgen op social media voor inspiratie en om op de hoogte te blijven van acties. Laat u ons na uw bestelling nog even weten wat u ervan vindt?

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!