Laminaat Enschede

Als u op zoek bent naar goed en betaalbaar laminaat in Enschede dan zit u goed bij Betting Ressing. Laminaat is nog steeds een van de meest gekozen vloeren in Nederland en niet zonder reden natuurlijk. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig te plaatsen en betaalbaar. Dus op naar de showroom van Betting Ressing voor het beste laminaat voor uw woonkamer!

Laminaat kopen Enschede

Onze showroom zit in Groenlo, dus het is maar een klein eindje te rijden voor uw laminaat vanaf Enschede. In Groenlo kunt u rustig zelf een kijkje nemen naar de verschillende soorten laminaat die we op voorraad hebben. Het gaat om laminaat van gerenommeerde merken als Maison en Meister, dus u kunt ervan uitgaan dat het van goede kwaliteit is. Voor advies kunt u gewoon terecht bij de aanwezige experts in de showroom. Dus als u nog vragen heeft over de juiste kleur laminaat, het motief of welk ander aspect dan ook, schroom niet ze te stellen.

De voordelen van laminaat

U moet voor het beste laminaat in Enschede en omstreken dus bij Betting Ressing zijn, zoveel is duidelijk. En zoals gezegd hebben we de experts in huis die u kunnen bijstaan met advies. We kunnen u hier al wel vast kort opsommen wat de voordelen zijn van laminaat, zodat u weet waarom u voor een laminaatvloer moet kiezen.

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goed schoon te maken én schoon te houden
  • Makkelijk te plaatsen
  • Vochtbestendig
  • Verkleurt niet
  • Betaalbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Kraakt niet

Wist u trouwens dat laminaatvloeren verkrijgbaar is in verschillende kleuren en stijlen? En dat de meeste soorten ook geschikt zijn voor een vloer met vloerverwarming? Het is dus te combineren met nagenoeg elke interieurstijl en aan te passen aan uw voorkeuren.

Laminaat afhalen of bestellen

Als u eenmaal heeft bepaald welk laminaat u wilt hebben moet het laminaat nog naar Enschede natuurlijk. U heeft daarbij de keuze om het zelf op te halen of te laten bezorgen. Als u het zelf ophaalt adviseren we u wel goed vooraf te berekenen hoeveel ruimte het laminaat inneemt en of u een bus of aanhanger nodig heeft. Ook het bezorgen van uw laminaat is dus mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden van de bezorging van laminaat in Enschede.

Hulp of advies nodig?

Voor hulp of advies voor uw laminaat kunt u in de showroom gerust een van de experts aan zijn of haar jasje trekken. Zij zijn op de hoogte van alle specificaties en weten ook precies wat past bij welke interieurstijl. Ook over het leggen van laminaat kunnen ze u de nodige tips geven. Bovendien kunt u in de showroom ook het laminaat zelf zien en aanraken, zodat u weet wat u koopt.

Contact

Heeft u nog vragen over laminaat in Enschede waarvoor u liever even belt of mailt? Dan kan dat ook gewoon! We zijn te bereiken op 0544 476 170 of, als u liever WhatsApp gebruikt, op 06 – 176 02 566. Ook per mail kunt u ons uiteraard bereiken, via verkoop@bettingressing.nl. Om op de hoogte te blijven en om inspiratie op te doen kunt u daarnaast terecht op onze social media.

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!