Showroom

Als je tot de conclusie bent gekomen dat die zoektocht via het internet en het kijken naar die kleine afbeeldingen dan eindelijk voorbij is, is het goed om de stap te zetten naar de tegel showroom van Betting Ressing. Betting Ressing beschikt namelijk over de mooiste tegel showroom van Nederland. Niet alleen veranderen de plaatjes die je voorheen op je device vond ineens in prachtige, echte tegels, maar ook is het nóg makkelijker om contact te zoeken met onze specialisten. Laat je vooral adviseren en helpen bij tegel showroom Betting Ressing, want wij staan met alle plezier voor je klaar!

EEN RONDJE DOOR DE TEGELSHOWROOM GROENLO VAN BETTING RESSING

Dat Betting Ressing beschikt over de mooiste showroom tegels van Nederland is inmiddels wel duidelijk, maar wat maakt dan dat dit het geval is? Dit heeft er vooral mee te maken dat onze specialisten beschikken over een dusdanig brede kennis en een dusdanig ruime ervaring. Hierdoor kun je met al je vragen, onduidelijkheden en eventuele problemen direct naar ons toe. Heb je liever dat we samen met jou door de tegel showroom in Groenlo of in een andere plek lopen? Laat dit dan zeker weten, want wij doen werkelijk niets liever!

TEGELS VAN KWALITEIT

Betting Ressing is en blijft dé plek voor al je tegels. Of je nu op zoek bent naar keuken tegels, badkamer tegels of tegels voor in je woonkamer: Betting Ressing heeft het allemaal. Ook niet geheel onbelangrijk: onze prachtige tegelhandel biedt ook nog eens de beste kwaliteit van onze producten. Je bent bij ons dus altijd goed. Maak vandaag nog een afspraak voor een rondje door de tegel showroom van Betting Ressing en bekijk het gehele assortiment in onze tegelhandel!

CONTACT OPNEMEN MET BETTING RESSING

Zoals inmiddels duidelijk is, is het bij Betting Ressing mogelijk om een rondje door de tegel showroom in onze verschillende filialen te maken. Ook is het mogelijk om eens een kijkje te nemen op onze website. Niet alleen in de tegel showroom, maar ook online staan onze specialisten altijd voor je klaar om je problemen op te lossen, je vragen te beantwoorden en je eventuele onduidelijkheden te verhelpen. Aarzel daarom niet en neem gerust contact op met onze specialistische medewerkers!

Graag inspiratie op doen?

Tast u nog steeds in het duister wat betreft het uitzoeken van nieuwe tegels? Kom dan gerust langs in onze tegel showroom in Groenlo. Wij helpen u graag en geven u graag advies. Zo bekijken we samen in onze tegel showroom welke vloer het best bij uw interieur zou passen, welk materiaal uit onze tegel showroom het meest geschikt zou zijn voor uw woon- of badkamer en waarom u juist de ene tegel wel of de andere tegel niet uit onze tegel showroom zou moeten kiezen! Kom snel langs, de koffie pruttelt!

Onze tegel showroom bevindt zich in Groenlo (tegen showroom Groenlo). Wij zijn elke maandag tot en met donderdag geopend tussen 9 uur ’s ochtends en half 6 ’s middags. Op vrijdag bent u ook welkom, tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds zijn we geopend! Op zaterdagen staan onze tegel showroom specialisten ook voor u klaar; tussen 9 uur ’s ochtends en vijf uur ’s middags staan ze voor u klaar en verwelkomen ze u graag met een bakje koffie! Kom gerust langs of maak direct een afspraak!

Contact

Uiteraard zijn wij niet alleen te bereiken via onze tegel showroom; bellen, WhatsAppen of contact via de e-mail kan en mag ook! Neem contact met ons op via 0544 476 170 of verkoop@bettingressing.nl. Ook via WhatsApp zijn we te bereiken, stuur daarvoor een berichtje naar 06 – 176 02 566.