PVC & Laminaat vloeren

Betting Ressing Tegels B.V. is regiodealer van:

FLOER PVC VLOEREN

(floer.nl)

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak.

Dorpen PVC vloeren bestaat uit maar liefst 16 eiken kleuren, van licht eiken naar donker gerookt eiken en een aantal er tussenin.

Op zoek naar een Plak PVC vloer met 3D structuur? De levensechte houtstructuren van Bossen PVC vloeren zijn afgewerkt met ‘register embossing’. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken.

Plak PVC Tegels hebben een formaat van 60 cm bij 60 cm maar zijn ook in XL formaat beschikbaar!

Luxe Visgraat Plak PVC vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke PVC vloer met een realistische eiken uiterlijk?

Kies voor extra groot visgraat PVC, oftewel Floer Walvisgraat PVC vloeren. Extra grote visgraat PVC vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien.

De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.

Vraag hier, geheel vrijblijvend, informatie aan!

                             

MAISON LAMINAAT

Betting Ressing heeft vanuit verschillende fabrieken een prachtige Maison laminaat collectie samengesteld. De Maison laminaat collectie sluit uitmuntend aan bij de Nederlandse wensen en zal u zeker aanspreken. Al deze zeer commerciële decoren zijn te verkrijgen tegen een scherpe prijs!

MEISTER LAMINAAT ONLINE INTERIEURADVIES

MeisterWerke heeft een fantastische tool ontwikkeld om online alle Meister vloeren te tonen. Met deze tool kunt u zelf uitproberen welke Meister vloer het beste bij uw interieur past. Om de tool te starten klikt u hier.

Vraag hier, geheel vrijblijvend, informatie aan!