PVC vloeren Enschede

Bent u op zoek naar goede PVC vloeren in Enschede, maar heeft u moeite om de juiste te vinden? Kom dan eens langs bij Betting Ressing in Groenlo! In onze ruime showroom vindt u diverse mooie PVC vloeren voor een scherpe prijs. U haalt de PVC vloeren gemakkelijk op en neemt ze zo weer mee naar Enschede.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn, zoals de naam al weggeeft, vloeren van PVC. Deze kunststof biedt vele voordelen. Zo is PVC erg sterk en vergt het nauwelijks onderhoud. Hierom wordt het ook steeds vaker gekozen als vloer in de Nederlandse huiskamers. Bijkomend voordeel van de PVC vloeren is dat het materiaal langer mee gaat dan bijvoorbeeld hout of laminaat. U hoeft dus minder snel een nieuwe vloer te nemen en kunt langer genieten van de huidige PVC vloer.

De voordelen van een PVC vloer

We noemden hierboven al even een paar voordelen, maar voor de volledigheid zetten we hier alle voordelen even voor u op een rijtje, want het zijn er veel!

  • Nauwelijks onderhoud
  • Sterk & stevig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Talloze designmogelijkheden
  • Erg makkelijk schoon te houden
  • Geluiddempend

Klik en plak PVC

U heeft bij PVC vloeren de keuze uit klik en plak PVC. Klik PVC is eigenlijk PVC laminaat en kan ook op dezelfde wijze gelegd worden als kliklaminaat. Dit maakt het voor de doe-het-zelver nog interessanter, u kunt de PVC vloer namelijk gewoon zelf leggen. Daar hoeft geen professional aan te pas te komen. Plak PVC is weer net iets anders en is vooral populair voor vloeren met vloerverwarming. Ze zijn namelijk goed strak te leggen waardoor er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Deze PVC vloeren plakt u vast op een egaal gemaakte ondergrond en kunnen gelegd worden in het patroon dat u het mooist vindt.

Verschillende stijlen

PVC is een materiaal dat in talloze stijlen kan worden opgemaakt. Zo kunt u een PVC vloer leggen die op het oog niet van echt steen, hout of marmer te onderscheiden is. Wilt u een visgraatpatroon? Dan kan dat ook gewoon en ook PVC tegels zijn gewoon verkrijgbaar bij ons. Perfect toch? En deze PVC vloeren vindt u gewoon vlakbij Enschede, dus u hoeft er niet eens ver voor te rijden.

Onze showroom

Voor PVC vloeren hoeft u dus niet ver buiten Enschede te zoeken, u kunt gewoon terecht bij ons in Groenlo. Bezoek onze showroom en ontdek onze brede collectie PVC vloeren. Voor passend advies kunt u uiteraard terecht bij onze ervaren experts. Zij denken graag met u mee over de juiste vloer voor uw interieur. Onze showroom ligt aan de N18 tussen Groenlo en Eibergen (afslag Laarberg).

Contact

Al uw vragen over PVC vloeren in Enschede kunt u gewoon stellen aan onze klantenservice. U kunt ze bellen via 0544 476 170 of WhatsAppen via 06 – 176 02 566. Per mail zijn we te bereiken op verkoop@bettingressing.nl. U kunt daarnaast natuurlijk ook al uw vragen stellen aan de experts tijdens een bezoek aan de showroom.

Op zoek naar persoonlijk advies van onze specialisten? Plan dan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom!