Laminaat / PVC

ASPECTA PVC VLOEREN

Betting Ressing is officieel dealer van Aspecta Flooring in Nederland Deze Amerikaanse specialist van LVT vloeren beschikt over een ruime ervaring op dit gebied en brengt een uitgebreide range aan producten van uitzonderlijke kwaliteit. De collecties die Aspecta heeft ontwikkeld zijn van hoge kwaliteit en mede door ontwikkeling van eigen decoren en afwerking uniek te noemen. In de LVT serie beschikken we over een drietal producten met ieder hun specifieke eigenschappen.

Aspecta Five, een zware project kwaliteit met een dikte van 3,2 mm en een toplaag van 0,7 mm in een groot scala van hout en tegel decoren. Aspecta One, een allround kwaliteit, voor privaat en project gebruik, met een dikte van 2,5 mm en een toplaag van 0,55 mm, deze nieuwe kwaliteit bevat schitterende decoren volgens de laatste mode en kleuren, ook hier de hout en tegel motieven, maar zeker in de tegel motieven zeer onderscheidend te noemen.

Elemental by Aspecta, de basis kwaliteit uit de Aspecta range, met een dikte van 2,5 mm en een toplaag van 0,55 mm, een commerciële collectie met een kleine range in decoren in hout en tegel dessin. De laatste ontwikkeling op het gebied van LVT vloeren is de Isocore serie, een zeer stabiele kunststof drager met een Ultra-Fresh behandelde onderlaag en een LVT toplaag, de ideale combinatie om eenvoudig een LVT vloer toe te passen in moeilijke situaties, of waar de tijd druk groot is. De installatie met beproeft click systeem en DropLock 100, maakt dat deze vloeren uitstekend zijn te verwerken. De IsoCore collectie bestaat uit de volgende 2 producten:

Aspecta Ten, een Isocore gedragen click product, dikte 10mm, met een toplaag van 0,7mm en een Ultra-Fresh behandelde onderlaag, uitstekend geschikt voor alle toepassingen, met een grote range aan decoren in hout en tegel dessin en 34 natuurlijke kleuren.

Elemental by Aspecta Isocore, een Isocore gedragen click product, dikte 8mm, met een toplaag van 0,55 mm en een Ultra-Fresh behandelde onderlaag, in 16 schitterende kleuren en met een formaat van 151x22cm zeer breed toepasbaar. Alle decoren zijn register embossed, wat inhoud dat tekening en structuur in de plank gelijk lopen, voor een levensecht effect.

Alle LVT producten zijn Phtalaten-vrij en beschikken buiten de genoemde toplaag over een PU afwerking met ingestrooide keramische deeltjes.

MAISON LAMINAAT

Betting Ressing heeft vanuit verschillende fabrieken een prachtige Maison laminaat collectie samengesteld. De Maison laminaat collectie sluit uitmuntend aan bij de Nederlandse wensen en zal u zeker aanspreken. Al deze zeer commerciële decoren zijn te verkrijgen tegen een scherpe prijs!

MEISTER LAMINAAT ONLINE INTERIEURADVIES

MeisterWerke heeft een fantastische tool ontwikkeld om online alle Meister vloeren te tonen. Met deze tool kunt u zelf uitproberen welke Meister vloer het beste bij uw interieur past. Om de tool te starten klikt u hier.